0 varer

Få personlig vejledning i dag

Om os

Vi bestræber os på at blive ved med at udvide vores sortiment, så vi kan hjælpe vores kunder med flere og flere problemstillinger. På nuværende tidspunkt har vi et bredt sortiment af alt til diamantbore og skærebranchen, og dækker alt lige fra vægsavsklinger, til de små Ø125 klinger. Her er vi desuden lagerførende med alle vores produkter på hjemmesien, og kan tilbyde hurtig levering, når det virkelig gælder. Dette gælder naturligvis også vores diamantbor/kernebor, hvor af størstedelen af vores leveringer sker dag-til-dag.

Ud over vores sortiment af skærende værktøj, finder du også flere ting i vores sortiment. Vi er leverandører af en lang række kendte mærker såsom Dr.bender, Hakken og Baier. Dette er naturligvis så vi kan tilbyde vores kunder komplette løsninger over for de udfordringer de står med, og både være behjælpelige med maskiner samt bor og klinger. Herudover tilbyder vi også en lang række forskellige slags tilbehør, som er helt essentielle ved boring især.

Hvis du ønsker at betale med faktura tilbyder vi også dette, selv på online bestillinger. Du skal blot oprette en bruger hvorefter du har mulighed for at vælge faktura betaling, når du handler som erhvervskunde.

Spar 15% på alle produkter

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag en mail med en rabatkode, hvor du sparer 15% på alle produkter.

Spar 15% på
alle produkter