Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://diateknik.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Anmeldelser

Når besøgende skriver anmeldelser på webstedet, indsamler vi de data, som vises i anmeldelsesformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din anmeldelse, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Medier

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Kontaktformularer

Hvis du benytter kontakt formularen på webstedetbeholder vi kontaktformularindsendelsen i en bestemt periode til brug ved kundeservice, men vi bruger ikke informationen til markedsførings.

Cookies

Hvis du skriver en anmeldelse på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en anmeldelse. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accpeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler, produkter eller sider på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Analytics

Vi bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, tilmeldelse til nyhedsmail, køb, deltagelse i en undersøgelse eller lign..

Hvem vi deler dine data med

Vi bruger WP Live Chat Support som vores live chat platform. Ved at bruge chatten anerkender du, at de oplysninger, du giver nu og under chatten, overføres til WP Live Chat Support til behandling i overensstemmelse med deres Privatlivspolitik.

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet anmeldelse, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

I henhold til persondataforordningen, har du en række rettigheder.
Rettighederne er som følger:

  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger Diateknik behandler om dig.
  • Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, Diateknik har registreret om dig.
  • Du har ret til at få slettet de personoplysninger Diateknik har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter Diateknik alle oplysninger, som Diateknik ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.
  • Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre Diateknik efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.
    Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

Du kan ved skriftlig anmodning til Nordic Custom Made enten modtage en udskrift af dine personoplysninger, få ajourført dine personoplysninger, gøre indsigelser eller anmode om at få slettet dine personoplysninger.

Anmodningen skal indeholde dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Du kan også kontakte Diateknik, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

Anmodningen fremsendes til:

Diateknik

Guldalderen 40
2640 Hedehusene, Fløng

Telefon: +45 70 26 18 10
Mobil: +45 60 81 33 60

eller e-mail: kontakt@diateknik.dk

Diateknik vil indenfor 1 måned efter modtagelsen af din anmodning om udskrift fremsende denne til dig.

Ved anmodninger om rettelser og/eller sletning af dine personoplysninger, undersøger Diateknik, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Diateknik kan afvise anmodninger, der enten er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig teknisk indgriben (for eksempel at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller i situationer hvor den ønskede handling må anses for værende yderst kompliceret (for eksempel anmodninger om oplysninger, der udelukkende findes som sikkerhedskopier/backup).

Hvor vi sender dine data

Besøgendes anmeldelser kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

Din kontaktinformation

Diateknik

Guldalderen 40
2640 Hedehusene, Fløng

Telefon: +45 70 26 18 10
Mobil: +45 60 81 33 60

E-mail: kontakt@diateknik.dk

Yderligere information

Hvordan vi beskytter dine data

Diateknik.dk behandler personoplysninger i overensstemmelse med de principper, som fremgår af Persondataforordningen og Databeskyttelsesloven.

Diateknik.dk behandler personoplysninger lovligt, rimeligt og gennemsigtigt. Der er for hver behandling fastsat et formål. Vi behandler ikke flere oplysninger end nødvendigt for at opfylde formålet. Vi gør, hvad vi kan, for at sikre, at oplysningerne er korrekte. Vi opbevarer ikke oplysningerne i længere tid, end det er nødvendigt for formålet. Vi beskytter data, systemer og processer med tidssvarende sikkerhedsteknologier. Vi kan dokumentere vores behandlinger.

Hvilke databrudsprocedurer vi har på plads.

Hvis der sker et brud på persondatasikkerheden, som involverer Diateknik.dk’s kunder, og det pågældende brud vurderes at udgøre en høj risiko for kunderne, vil Diateknik.dk hurtigst muligt orientere Datatilsynet om bruddet og sammen med Tilsynet vurdere i hvilket omfang en bredere kommunikation skal finde sted.

WPML – WordPress MultiLanguage

WPML bruger cookies til at tjekke den besøgendes nuværende sprog, det sidste besøgte sprog og sproget på brugerne der er logget ind.

Mens du bruger udvidelsen, deler WPML data vedrørende webstedet. Ingen data fra brugeren selv vil blive delt.

WooCommerce – Webshop

Vi indsamler information om dig gennem bestillingsprocessen på vores webshop.

Informationer som vi samler og gemmer

Når du besøger vores webshop, vil vi spore:

Varer som du har set: Vi vil bruge denne information til eksempelvist at vise dig varer, som du har set for nylig.
Lokation, IP-adresse og browsertype: Vi vil bruge disse informationer til formål såsom beregning af moms og forsendelse.
Leveringsadresse: Vi vil anmode dig om at indtaste denne, så vi eksempelvist kan beregne forsendelsesomkostninger inden, du afgiver en ordre, og sender dig ordren.
Vi bruger også cookies til at holde styr på indholdet i kurven, mens du bruger vores webshop.

Cookiespolitik

Når du køber varer af os, vil vi bede dig om at give os information, der omfatter dit navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, e-mailadresse, telefonnummer, kreditkort/betalingsinformationer og valgfri kontoinformation som brugernavn og adgangskode. Vi vil bruge denne information til formål såsom til:

Sender dig information om din konto og ordre
Svar på dine henvendelser og forespørgsler, herunder refunderinger og klager
Behandle betalinger og forhindre svig
Opsæt din konto til vores webshop
Overholder alle juridiske forpligtelser, som vi har, såsom beregning af moms og gebyrer
Forbedre vores tilbud i webshoppen
Sender dig markedsføringsbeskeder, hvis du vælger at modtage dem.
Hvis du opretter en konto, vil vi gemme dit navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer, som vil blive anvendt til at udfylde indtastningsfelter ved bestilling af ordrer fremover.

Generelt gemmer vi information om dig så længe, som vi har behov for informationen til de formål, for hvilke vi indsamler og bruger informationerne, og vi er ikke juridisk forpligtet til at fortsætte med at gemme dem. Fx vil vi gemme ordreinformationer så længe det er krævet ifølge regnskabsloven i forhold til moms og regnskab. Dette inkluderer dit navn, e-mailadresse samt faktureringsadresse og leveringsadresse.

Vi vil også gemme kommentarer og anmeldelser, hvis du ønsker at tilføje dem.

Hvilke medarbejdere der har adgang

Medarbejdere har adgang til informationen, som du giver os. Fx har administratorer såvel som webshop ledere adgang til:

Ordreinformation såsom hvad der blev købt, hvornår det blev købt og hvortil, det skulle sendes, og
Kundeinformation såsom dit navn, e-mailadresse samt information om fakturering og forsendelse.
Vores medarbejdere har adgang til denne information for at kunne gennemføre ordrer, håndtere refunderinger og supportere dig.

Hvilke informationer vi deler med andre

Vi deler information med tredjemandsfirmaer, som hjælper os med at håndtere vores ordrer og services til dig; for eksempel —

Betalinger

Vi anvender betalingsgatewayen QuickPay som betalingsgateway på denne hjemmeside. QuickPay er en dansk betalingsgateway med fokus på høj sikkerhed og QuickPay overvåger hele tiden deres systemer og har altid et backupsystem, der hjælper med at holde styr på deres data. Kortdata samt alt kommunikation omkring penge bliver automatisk krypteret. Din persondata videregives til QuickPay ifm. at du ligger en ordre på vores hjemmeside.