Tilbehør

Tilbehør

Hos Diateknik har vi et bredt sortiment af tilbehør til diamantboring. Det rigtige tilbehør er utrolig vigtigt for at være effektiv i løbet af dagen, og dermed ikke skal nogen steder hen for at hente det nødvendige værktøj. Vi hjælper vores kunder med at få det rigtige tilbehør med første gang, hvad end om det er forlængere eller adaptere til at suge støv, rådgiver vi vores kunder efter det behov de ytrer de har, for at skabe den komplette løsning for vores kunde.

Hvis man er ny inden for diamantboring, kan det være lidt svært at gennemskue, hvad der er nødvendigt at starte med. Her anbefaler vi som minimum ved køb af en diamantboremaskine + borestander, at man køber de nødvendige adaptere, samt forlængere med. Tilbehøret koster ikke noget sammenlignet med, hvis det skal hentes midt i arbejdsdagen, eller boremanden ikke kan komme igennem fordi han mangler en sølle forlænger.

Hvis du er i tvivl om hvilket tilbehør du skal købe til diamantboring, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Det kan du gøre her.