Diamantbor

Diamantboring – den nemme vej igennem

Diamantbor benyttes i høj grad ved gennemførsel af rør og kabler, og har i mange år været den letteste metode til netop dette. Samtidig med at rør eller kabelgennemførslen bliver betydeligt lettere, er dette også den billigste samt mest ergonomiske metode. Diamantboring er derfor den fortrukne mulighed, for både at spare arbejdsmanden for skavanker, samtidig med at man bliver efterladt med et rent hul, som er nemt at lave gennemførslen igennem. Efter gennemførslen er sket, er det også meget lettere at lukke hullet til igen, frem for hvis man havde banket beton eller lignede i stykker.

Spar penge og tid

Som beskrevet er et diamantbor med til både at spare tid og penge. Når dette er sagt koster det selvfølgelig lidt penge at erhverve værktøjet, men på den lange bane kan det sagtens betale sig. Investeringen kommer selvfølgelig helt an på hvilket behov der haves, samtidig med hvor store huller der skal bores. Store diamantbor/kernebor er selvfølgelig dyrere end små, da der er flere segmenter på. Diamantbor kan også om bestykkes, så omkostningen for et nyt borerør ikke altid er der. Jo større huller der skal bores, desto større og stærkere boremaskine skal der også bruges, ligeledes skal standeren også være egnet til behovet.

I vores sortiment af diamantbor findes både bor til tør og vådboring. Tørboring i beton er nyt på markedet, og sætter derfor også nogle krav til de maskiner der benytter det. Her skal der benyttes en ”banke” effekt under boring, for at holde segmenter fri for støv, samtidig med at suget bliver optimeret. Denne form for diamantboring er dog lidt dyrere i forbruget af diamanter, dog spares oprydning og rengøring i rigtig høj grad. Du kan finde alle vores tørbor her.

Få det rigtige med fra starten

Ved køb af diamantbor hos Diateknik, anbefaler vi altid man tænker grundigt over sit behov, så man får det rigtige med fra starten. Her kan det evt. anbefales at tage et kig på vores tilbehør som dækker bredt over nødvendigheder som adaptere og forlængere, mangel på det rigtige udstyr koster tid og penge – så lad os gøre det rigtigt fra starten.

Hvis der er nogle spørgsmål til vores sortiment eller brug for hjælp med løsninger, så tøv endelig ikke med at kontakte os.