Diamantklinger

Der er forskel på snittene

Hos Diateknik forhandler vi et bredt udvalg af diamantklinger, som altid har en høj kvalitet. Det bredde udvalg dækker over de største vægsavsklinger, til de små håndsavsklinger. Den høje kvalitet på vores diamantklinger kommer i høj grad af, at vi tester alle vores produkter selv. Vores mangeårige erfaring med boring og skæring betyder også, at vi ved hvordan det er, at skære med en dårlig klinge. Disse erfaringer har vi bragt i spil i udvælgelsen af vores egne klinger, og et køb af en diamantklinge hos Diateknik, er derfor din sikkerhed for at kunne skære. Ud over den gode skæreevne man får ved køb af klinger hos Diateknik, optimerer vores kunder ligeledes deres effektivitet og indtjening. Dette skyldes at vores klinger skærer i hele segmentets levetid, samtidig med at levetiden øges markant – sammenlignet med mange andre mærker.

Billigst OG bedst

Diamantklinger i Diateknik bliver altid købt direkte på fabrikken. Dette sikrer vores kunder adgang til klinger af højeste kvalitet, til markedets bedste priser. Vores direkte indkøb af diamantklinger kommer derfor vores kunder til gode, som ikke længere skal betale overpriser i andre byggemarkeder, for at kunne skære optimalt, samt få en god levetid på deres klinger.

Vejledning til brug

Forskellige diamantklinger har flere forskellige formål. Derfor hjælper Diateknik med glæde vores kunder til valg af den rigtige diamantklinge, samt brugen. Nogle klinger har behov for vandkøling under skæring, mens andre skærer godt tørt. Der vil naturligvis komme en længere levetid på klinger der bliver vandkølet, men hvis tvivlen skulle opstå, er du velkommen til at kontakte os.

Se også vores diamantbor her.